Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777
 
Anketa


Ste bili zadovoljni z delom prejšnega sveta KS Jevnica?Deloma, povprečno

Ja, zelo

Niti neObjavil Tea
Glasov: 36
Prejšnje ankete

Odbori sveta
STALNI ODBORI (in vodje):


Odbor za ceste - Niko Kranjčič
Odbor za ceste skrbi za urejanje javnih poti v krajevni skupnosti, za organizacijo zimske službe in za nadzor na stanjem lokalnih cest v kraju.

Vodovodni odbor - Jernej Kukovica
Vodovodni odbor skrbi za kvalitetno in redno oskrbo z vodo krajanov Jevnice in Kresniških Poljan. Prav tako skrbi za redne preglede vode katerih vzorci so vzeti na štirih različnih odvzemnih mestih. Rezultati analize so na ogled na oglasni deski v Jevnici.

- Odbor za družbene dejavnosti- Jani Jerant
Odbor v tekočem letu organizira tri večje prireditve (prireditev ob krajevnem prazniku, ob dnevu žena in mater ter za obdarovanje ob dedku mrazu. Poleg tega skrbi še za komunikacijo in koordinacijo z obilico društev, ki delujejo v našem kraju. Na začetku vsakega leta, oziroma ob koncu tekočega, odbor skliče vse predsednike krajevnih društev, kjer med drugim sestavijo tudi koledar prireditev za naslednje leto.

- Odbor za pogrebna opravila - Darka Klopčič
Pogrebni odbor skrbi, da je nemoteno in primerno poskrbljeno zadnje slovo krajana. Po želji pokojnikove družine pa tudi poskrbi za samo organizacijo pogreba.

- Odbor za informiranje in turizem- Tea Rozina
Odbor skrbi za informiranje krajanov s pomočjo oglasnih desk in interneta. Ta stran je bila postavljena z namenom, da poleg kontakta med krajani omogoči tudi vpogled v delovanje krajevne skupnosti in povezave do kulturni in športnih klubov oziroma organizacij.

- Odbor za dvorano - Tomo Jerebič
Odbor ima funkcijo urejanja kulturne dvorane v Jevnici ter skrbeti za njeno delovanje.


PROJEKTNI ODBORI (in vodje):

[b]
- Projektni odbor za UREDITEV PARKIRIŠČA V CENTRU JEVNICE-
Odbor se dogovarja z lastnikom zemljišča, kjer bo parkirišče za izvedbo in najem tega prostora in opravlja ostala pripravljalna dela. Prostor, kjer je parkirišče, je trenutno zamočvirjena gramozna jama, zato je potrebno zasutje in prestavitev komunalnih vodov ter izpolnitev določenih projektnih zahtev s strani lasnitka zemlje- Slovenskih železnic.

Dobrodošli
Uporabniško ime:

Geslo:


Zapomni si me?

[ ]
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.